life is wonderful.

Även om de senaste dagarna har varit bland de mest otursamma så har de varit helt underbara också.

Det började med att jag gick in i en spark i Lollos carport. Handtaget träffade mig i ögat så jag fick en fin blåtira. Dagen efter spelade vi brännboll på idrotten och Lukas råkade drämma iväg racketet istället för bollen, som tur var hann jag springa undan, annars hade jag fått det i pannan. Natten till torsdagen vaknade jag av att jag satt upp i sängen och hade slagit huvudet i elementet så läppen sprack. Efter det fick jag munsår i såret och min tandställningstråd lossnade.. Jag hade slagit i högra sidan av underläppen, stället där jag knappt har någon känsel efter operationen så nu har jag fått någon konstig överkänslighet där istället. Att nudda läppen känns som att någon nyper i den, men jag har fortfarande ingen känsel i hakan..  Dålig karma eller allmän otur?

Men det händer oväntat bra saker också. :) har umgåtts massor med Lollo, alltid lika bra! Jag har fått rida Sorbonne mycket, hon är helt underbar. Jag ska ha henne hela helgen för Rebecca ska till Uddevalla. I helgen ska jag också tvätta fönster hos Lena med Nasse, guld till det. Plus att jag fått ett grymt schema. Min "jobbigaste" dag är onsdag, då går jag mellan åtta och kvart i två - har fyra lektioner. Slutar 11.15 på fredagar!
Är hundvakt hos pappa från idag till fredag så pappa och Anna är i Paris. Ska bo själv med Malte, Syrran och katterna. Blir det bättre?! Har föresten bara en lektion på fredag då vår religionslärare är i Uganda. Börjar åtta och slutar tio i tio. :D

Så jag vet inte riktigt om det är en bra period eller dålig, men det lutar mot en bra. :D

get it together.

Det känns som att det enda jag gör nuförtiden är att längta efter nästa höst. Det ska ju medges att det är aningen deprimerande att det är ett helt år kvar.. men trean ska ju gå så fort, så det blir nog bra iaf. Jag längtar så efter att ha egen hund, skulle vilja ha en Malte, han är min dröm. Synd att jag inte kommer ta honom med, det vore inte schysst att ta honom från resten av flocken..
Ska försten vara hundvakt till Malte och Syrran från tisdag till fredag då pappa och Anna är i Paris. Det ska bli mysigt att få ha två vräkiga hundar i sängen om nätterna igen. :D Då ska det minsann bli mycket motion och lydnad.

Har insett att jag är träningsnarkoman. I huvudet.. Jag tänker jämt på träning, drömde inatt att jag spelade football, grymt kul. Men jag tränar aldrig..
Snart drar projektet igång och det ska bli så grymt skönt! Då ska det bli gym minst tre ggr i veckan, massor med pass med Lollo, ridning och spring. Jag längtar!

I don't have to stay this way.

Har saknat bloggen lite nu på sistone. Så när jag såg att det hade varit tre olika personer inne på bloggen på samma dag blev jag lite sentimental.
Skolan är igång på något som liknar riktigt. Ska jag vara ärlig känns det mest som att vi har hål hela dagarna - inte mig emot dock. Har lyckats knåpa till mig ett bra schema iår också, funderar på att ta bort ytterligare en kurs som skulle göra att jag slutar 11.15 på fredagar. Inte helt fel. Jag tror att det är karman som ger lite tillbaka efter två år av skitscheman. Man tackar och tar emot. :)

Spenderar mycket tid uppe i Åkersbodarna nu när Lollo är hemma igen. Helt underbart! Dagarna där handlar endast om promenader, flum, snack, mockning, mat och mer snack. När jag är där står hela världen still och jag får en inre frid.
Jag och Lollo håller även på att smida gemensamma framtidsplaner! Jag ska till Skara för att läsa etologi och hon ska till Skara och läsa till djursjukvårdare. Jag som var rädd att allt som höll mig samman skulle stanna i Leksand, men det ser ljust ut. :) Nästa steg är att snacka in Lena och Linnea på att flytta med mig som rådgivare och stöd. Går inte det så tror jag att jag kommer klara mig mer än väl med bara Lollo.

När vi ändå är inne på livet efter studenten så kan jag ju berätta att det har blivit en ändring i resplanen. Det blir med ganska stor säkerhet inget Stockholm för mig. Blixten slog ner under en promenad med Lollo.
Borde jag inte kunna läsa naturvetenskapligt basår i Skara?!
Jojo, mycket riktigt kan jag det! Det känns lite lustigt att jag aldrig tänkt tanken förut.. men nu har jag det och det känns otroligt logiskt. Flytta dit, känna på staden, kolla in universitetet, har jag tur kanske jag kan lära känna någon som läser etologi t.o.m. Då kanske jag inser att det inte är något för mig, men jag hoppas att det kommer sporra mig ännu mer.
Något som känns jobbigt med att flytta är att jag inte kommer ha djur. Iaf inte till en början. Alla tycker jag borde skaffa en hamster eller något.. Att leva utan hund och katt känns otroligt långt bort, men samtidigt finns det ju uppenbarligen folk som har både hund och katt som är ensamstående studenter och dom klarar sig ju på något vis. Jag får väl skippa några krogrundor eller middagar för att ha råd med hundmat, något som inte känns som en stor uppoffring. Och Lollo har lovat att hjälpa till som djurvakt om jag skulle bli tvungen att lämna dom för ett par dagar.  

Igår räknade Erica ihop att det är 165 dagar kvar i skolan.
Jag är mållös av lycka och förväntan! :D