It's easier to live alone, than fear the time it's over...

Skriver blogg för tredje gången!

A.
rörde vid mig idag! =)
Nog för att jag tror att han trodde att min hand var ett trappräcke. Men iaf! Jag vet hur hans hud känns. =)
(Och ni som påstår att man inte kan ha känslor för någon man aldrig har pratat med, har aldrig känt såhär.)

Var i borlänge med Linn idag. Köpte Ett par jeans och två toppar för 500 papp. Snacka om billigt. Sen får vi se hur bra byxorna är, men iaf!

Ska kanske vara med Emms imorron. Om jag orkar.. Ska kanske färga håret på henne på söndag. Stackars jävel.

Btw, ingen kan neka att A. är söt i håret på gaybilden. =)

Nu ska jag lägga ner.
Tjingtjong.


Utan dina andetag...

Suck, varför lämnar du oss? Jag kommer aldrig sluta tänka på det. Folk säger att "sånt är livet" och, "du kommer över det" och, "men det är ju inte förens i sommar." Visst, alla har rätt, men jag kan inte sluta iaf. Kommer inte klara mig utan dig. Ingen fattar nog hur mycket han betyder för mig. Ingen..

(...)


Hihi, hittade en jättesöt och jättebögig bild på A. idag. Jag fattar inte hur jag kan tycka att han är fin.. Men, tjaa, jag dras till vissa människor. Sån är jag.

Har köpt nya skor. Svarta. Warp. Skitsnygga! Fick massor med komplimanger. Mamma ska fixa Warp-jackan, så jag ska ha den i vår. Kommer nocka.

Nu är sjätte sinnet på tv. Den är bra. Jättebra. Älskar slutet.

Vi provade Arrow's gamla släde på Malte idag. Han drog hela vägen från mamma till pappa. Var mycket duktig. =)

Ska ev. till Blänge med Linn imorron. Måste köpa en massa. Och jag har 1.700, så det blir nog prima.

Jaja, nu kan jag, stolt, gå och lägga mig. Jag skrev blogg för en andra gång!

Tjotjing.

Aldrig ska jag glömma dig..

Min älskade.


Åh, min älskade vän. Jag saknar dig mer än vanligt idag. Ensamheten har fått mig att tänka på tiden som varit. Jag tänker på dig varje dag.Hoppas du har det bättre på andra sidan. Bättre än du hade det här. Ju st nu skulle jag göra allt för att få vara med dig igen. 
Jag komme aldrig glömma den där dagen. Dagen innan du skulle åka.
Varför skulle dom ta dig ifrån oss? Ifrån mig. Du stod för allting jag älskar.
Åh, jag älskar dig. Mer än du nånsin kunnat få veta..

Jag säger som Jocke Berg:
Här sitter jag och bara saknar dig,
nu är allt sagt och gjort.
Jag kommer aldrig få tillbaka dig.

Nej, jag kommer aldrig få tillbaka dig, men du kommer alltid finnas här.  Och jag kommer aldrig släppa taget.

Isn't she lovely?

Dude, nu vet jag va de kommer från!  Emma, you know the guy som sjung den på Rolf...
 Det är ju en Stevie Wonder låt, hur dumma är vi egentligen?


Jaha, då är man sjuk då.. tredje dan man är hemma, trist som fan. Men jag är typ frisk nu, hehe, tog en sabatsdag.. Det var inte för att vi hade KemKunskaps prov idag.. har inte slagit upp böckerna än.. Hoppas ingen noticear...


Jag fryser.. *brrr*


Det är faktiskt lite komiskt att jag fryser.. sitter lixom i flanell pyamasbyxor och en t-sirt.. Och dun tissetosser, duntäcke och fingervantar..


WHAT! Är klockan redan 3! OMG! Jag har ju massa jag ska göra innan mamma kommer hem och hon skulle komma hem fyra. Shite, måste ju städa mitt rum, läsa SO, läsa HK... fixa köket, OCH kolla på Tyra Banks Show som börjar on 40 minuter..

Jag har blivit talkshow nörd den här veckan. har troget följt Oprah, Ricky Lake och Tyra. Ricky Lake är värdelöst, men det är som en förfest till Beverly Hills, som btw, är berende framkallande. Hur ska jag klara mig i skolan utan dessa program?


Jag säger ju att jag inte ska börja med sån här. Blogg asså, jag skriver så mycket skit. Och antagligen så kommer jag bli beroende, eller så skriver jag ett nu och aldrig mer. Jag tror nog på det sista.. Jag är redan beronde av att skriva på Helgon.. Men det har jag inte gjort på ett tag nu..


Gud va krångligt det är att skriva med vantar, allt blir felstavat. *tar av mig vantarna och börjar frysa om mina stackars händer.*


Jag har gjort kladdkaka idag! Utan vaniljsocker och kakao, jag tyg oboy istället, den blev jätte äcklig. Och nu har den stått framme i typ två timmar, så nu är den stenhård. Mycket äcklig.


Det måste vcara något fel på våra termometrar! Det står att det är 18 grader här inna och TOLV ute! Hell no, fast på balkongen stod det att det var sju grader ute, men iaf! Det måste vara i solen,


Det var en fågeljävel som försökte ta livet av dig idag! Det försökte skrämma ihjäl mig. Jag har skit läskit stora fönster i mitt rum, och att vi har fått bekräftat att det spökar här gör dom ju inte mindre läskiga. Jag har alltid drömt att någon ska klätra upp på ved högen och ha sönder fönstret och döda mig. Och den där fågeln måste ha vetat det! Det var typ en albatros eller nåt! Det var jätte spookey! Och där sover man.. Shit asså.

Jaha, nu när jag har börjat få in flytet i fingrarna måste jag sluta. Man ska ju sluta när man ligger på topp.

Hej svejs.