Baby, spend your time on me.

Helt underbar vecka. Jag är salig och önskar att den aldrig skulle ta slut! Helt great helt enkelt.
Madelene Linnea Jansdotter Blomqvist, du har ingen aning. Jag önskar att du kunde bo hemma igen, syster, storasyster Blän, Fucking Mäd eller vad du nu helst kallas. <3
I torsdags kom delar av Mäds klass hit, Karro, Sebbe, Linus, Magnus och en Daniel. Mycket trevligt och jag mådde bra från topp till tå. Fredag blev ridning, mys och chafförkörning med Mäd. Och idag var det förfest här, det var tänkt att det skule bli jag, Mäd, Emelie, Potta, Stino, Micke och Linus. Så blev det inte. Det blev ett sällskap på.. femton. Jag knöt kontakter med männsikor jag aldrig trodde jag skulle prata med, så blir det när man festar med folk som är tjugo. :)
Ja, oj vad kul jag har haft! :D Det skall erkännas att jag blir lite softish av en viss karl som har varit med, men vad gör man lixom, går det att undvika när han är totalt sinneslös och underbar? Nej, det gjorde visst inte det.. Men det gör ju ingenting, för han kommer vara swept away imorgon. Tjollahopp.

Pepp att gå till skolan på måndag? Nej, inte speciellt... Men snart är det sommarlov! Och då ska allt glömmas och livet börja, för denna sommar skall utformas med planering och spontanitet, eller nåt! xD Jävligt roligt tänker jag ha iaf, varje sekund! Laddad!!!

Så puss och kram och nyp i stjärten och allt detdär. För ni ska jag plocka undan lite dryckesbehållare och invänta ett samtal från Mäd där hon ber mig hämta henne på Fucky House. Yeaho! :D