We only got four minutes to save the world.

Har nyss ödslat drygt en kvart på att berätta om mina banbrytande framtidsplaner och om livet just nu. Men sidan upphörde att gälla mitt i skrivandets stund, så fuck it sideways säger jag!
Kanske återkommer med uppdateringar gällande ovanstående ämne.

Galosch.


I just want to see love again.

Det är med hjälp av min underbara syster som jag har hittat tillbaka till musiken som jag nästan glömt - Creed, 3 Doors Down, Nickelback, Lifehouse och nu även Daughtry - bra skit.
Sånhär musik får mig att vilja bli kär igen, för jag är kär i kärlek, men det dyker inte upp någon och jag har efter alla år av heartache slutat leta..  dream catch me.

Jobbade igår, ska jobba idag, ska jobba imorgon. Stod i kiosken igår, ska göra det dag också, men imorgon ska jag vara i resturangen med Lena och Jenny, :) Slutade kl 13.oo igår, men kom inte därifrån förens 19.oo. :P Hittade Mimmi i Shoppen, så det blev till att hålla henne sällskap tillsammans med Oskar, en alldeles färsk vän. :)
Men imorgon kväll, ev torsdag morgon så bär det av tll Hufvudstaden återigen för att umgås med systa mii. Tre dagar är vi ifrån varandra denna vecka, för att sedan vara tillsammans i nästan två veckor. :D 

Skulle rida med Linnea idag också, men jag har inte hört något från henne och iom att jag bytt operatör på mobilen så har jag inte hennes nummer kvar.. Om det inte blir något ska jag överlåta ridningen till pappa idag, han är så pepp numera, mycket roligt. :) Själv är jag mer pepp på att gå tillbaka till 2006 och förtsätta att vidga mina teoretiska kunskaper. Den här gången inom "Equus - hästens språk.". Ska därför inhandla diverse böcker, t.ex Från mina händer till dina, skriven av equusgurun Monty Roberts. Blir nog mycket intressant läsning och många vettiga idéer. :)

Fast nu ska jag bara gå tillbaka ett par minuter för att sätta på With arms wide open med Creed. 
Tjohej.