and I can't help but wait.

Missbrukar filmen och soundtracket till Step Up 2: The streets grovt. Nästan helt galet faktiskt. Mycket dans blir det. Men det är roligt, väldigt roligt och när jag numera har flertalet instruktörer och koreografier att välja mellan så är det ännu bättre! :D
här finns ingenting att klaga på.

Flyttar hem till pappsen idag efter att har bott ensam hon mamma i drygt en vecka. Absolutely loove it! Biten att bo ensam alltså, :P Ska iofs bara bo hos pappa till på torsdag och sen bo hos mamma i två veckor - solo. Modern har minsann varit i Toscana i en vecka och jag tror att hon är i Rom just nu - jobbigt liv?

Har massiv träningsvärk i alla musklar som finns från naveln till knäna. Var o red med Frida igår, väldigt roligt, men väääldigt jobbigt att rida en ny häst som är mycket större och mycket tyngre än ens egen. Phu, men det var det helt klart värt! :) <3

Nej, nu ska jag fortsätta städa, här ser ut som att en bomb slagit ned.
Ungefär.

black horse and the cherry tree.

Inläggsrubriken är den samma som titeln på nya låtberoendet. Jag säger bara KT Tunstall, - det svänger ordentligt om den tjejen. För mig helt nytt sound med en röst som matchar med Adele. Wounderbart!

Annars så gick jag upp för ca tre timmar sen, men det får man kosta på sig när det är sommarlov och man är arbetslös. Borde åka till dagis och hämta min sjal, men orka? Nej. Lär åka till stallet och ta ut ponnyhästen på en ridtur, men är man nå sugen? Nej, inte det heller. Något jag är gâlet sugen på därimot är att åka till Halvbygda o fira midsommar med hela familjen, folk kommer hela vägen från Umeå föfan. :D Då ska jag o Madelene ta ut grannhästarna på turer, every day. Jag och fetPärla mot världen, rawr! :D

Juste, utriggarrodd igår - mitt hjärta hoppade över både två och tre slag ibland, hej och hå, helt livsfarligt. Ska bara få in tekniken så funkar det nog sen, blev lite inspirerad av en viss Maja som låg i hårdträning samtidigt som en annan fick hålla sig på grundvattnet. Lika bra att hålla sig där ett bra tag med tanke på hur nära det var att jag välte. x)
Sen följde vi med damerna i kyrkbåten, det kändes som att de var på min och Linns nivå. Fast de visste ju inte att vi rott ganska mycket before, så vi fick väl inget hjärtligt välkommande av en del. Men Larspär var positiv - han kände förmodligen igen oss från tisdagsrodden. Kändes bra.

Nu är det dags att fortsätta med att ingeting göra. Blir kanske lite +/- listing mellan Sony Ericsson's Xperia X1 och Sidekick's LX. Vet inte vilken jag ska ha än.
Hej hopp, kalasbyxa. :D


It started out as a feeling, which grew into a hope.

Regina Spektor - The Call.
Huja Magdalena, vilken låt. Jag blir alldeles tossig! :)

Inget sommarjobb för mig isommar jag har insett, känns halvsurt med tanke på att jag har jobbat på det där sketna företaget sen i oktober. Men det betyder ju samtidigt mer sommarlov till mig!
Jag och Linn ska ta oss ut till Västanvik och ro utriggare på brudpiga imorgon, taggad som ett djur, känns bra att vi äntligen gjort slag i saken - man är väl född roddare. Det har iallafall min mamma sagt. För jag är tydligen byggd för tungt arbete som kräver muskelsamma inte smidighet. Känns ju lite motsträvigt, men who am I kidding? Är det någon som kan se mig springa marathon med mina skogshuggarben..? Njae, känns väl ganska romantiserat.
Så rodd blir det, - jag är för långsam för basket och för osmidig för volleyboll. Annars tyckte mamma att amerikansk fotboll var en bra idé.
Tror jag att jag håller mig till rodd..

Igår emellan fotbollsmatcherna tittade jag, mamma och Stefan på Alla vi barn i Bullerbyn. Det gjorde mig galet sugen på att köpa Salikons Rosor - novellsamling av Astrid Lindgren. Allrakäraste syster och Mirabell är med i den, among others. Den ska jag läsa för mina och alla andras barn!
Insåg ni att jag högre upp nästan nämnde att jag tittade på fotboll. Galet.
Stefan höll på att smälla av när jag sa; "Bullerbyn kan vi titta på någon annan dag, men Grekland - Ryssland går bara just nu, så kan du slå över på 4an igen?" Jag upphör tydligen aldrig att förvåna.

För övrigt sitter jag mellan Regina Spektor och Massive Attack o poppar Coldplay. Jag säger bara Globen 18 September. Sju pers blir sällskapet, dvs att syser Madelene med partner ska med. Kan det bli bättre? Nej, det betvivlar jag starkt!

Men nu ska jag och en ihärdigt jamande Åke Elof Johansson mysa i sängen och se de sista avsnitten av säsong 8 i Förhäxad-boxen. Spännande.

Just because everything's changing
Doesn't mean it's never
Been this way before